Skepter 30.4 – voordeelactie

De vierde Skepter van jaargang 30 is op 29 november 2017 verschenen en zal deze week bij abonnees en donateurs in de bus vallen. Het is wederom een lekker dik nummer geworden, maar liefst 56 pagina’s vol kritische artikelen over ontwikkelingen in de wetenschap, pseudowetenschap en andere zaken die skeptici boeien.

Tijdelijke voordeelactie

Wie zich nu aanmeldt als abonnee of donateur voor 2018 ontvangt dit laatste nummer van 2017 gratis! U ontvangt dus vijf nummers voor de prijs van vier.

In dit nummer: een kijkje terug in de geschiedenis naar een voorloper van Skepter waarin het ook opgenomen werd tegen homeopathie en antivaxers, een interview met een van de ‘datadetectives’ die lieten zien hoe erg het onderzoek van de Amerikaans voedingspsycholoog Brian Wansink rammelt, de zin of onzin van nieuwe inzichten over menstruatie, het aerotoxisch syndroom, en nog veel meer.

De complete inhoud kunt u vinden door op de bovenstaande cover van het nieuwe nummer te klikken.

Zonder abonnement kunt u dit nummer toch in handen krijgen door het als los nummer te bestellen voor 7 euro.

1 gedachte over “Skepter 30.4 – voordeelactie”

  1. Beste Pepijn,

    het is al lang voor 2014, het misschien te gepersonaliseerde jaartal door mij door het overlijden van Rob, – we hadden een soort contact dat de ‘gekste’ dingen uit de ‘parapsychologie’, in elk geval in 2007 via allerlei ‘formatjongens’ wie weet ‘meisjes’ die in elk geval niet op een ‘publiek netwerk’ verder ‘zouden mogen worden’ ‘uitgezonden’ en we tegelijk al min of meer al ‘uitwisselden’ dat jij de niet alleen de ‘gedoogde’ maar uiteraard de meest geschikte ‘opvolger’ van hem zou zou zijn, mocht hem ‘iets’ overkomen.

    We waren het , los van het genie JWN altijd op de achtergrond- we besturen de wereld vanuit de kosmonauten met het blipse gelaat van André Kuipers, dat zou ook mijn ideale staat van Plato zijn: André-achtigen- die met ‘overzicht’ over de blue spot heel erg eenzaam zijn, in hun ‘ziel’, dacht en denk ik nog altijd bij hem, met echte impulscontole en zo, mocht je nog ooit in de handen vallen van de psychologen of erger -, nooit eens over het woord ‘gratis’! Dat viel me van hem Rob, dat hij het toch wilde gebruiken ivm het ‘beschikbaar’ stellen , en met al zijn intelligentie en ‘nooddruft’ , tegen en tegen van jou dan ook weer, wel een beetje.

    Competitie ok dan als ‘matter of fact’ maar waarin dan: gratis als lokker naar wat? Niet doen. Betalen en zwaar betalen voor enig inzicht in het gedachteleven van de bèta’s, die gewoon gps voortbracht enzovoort.

    Gratis, lieve Pepijn, en lieve Rob im bestaat niet! Je trapt in een val. De samenwerking om de ‘gekste’ dingen te doorzien, bleef ‘in principe’ geen ‘gratis’ aan te bieden product, lieve Rob i.m., dus ik moest wel even reageren op Pepijn. Life goes on, uiteraard.

Reacties zijn gesloten.