Skepter 33.3 – herfstnummer 2020

De derde Skepter van jaargang 33 is op 28 augustus 2020 verschenen. Abonnees en donateurs zullen het blad spoedig ontvangen. Een korte impressie van wat er in dit nummer te lezen is.

Honderduizenden kijkers trekken ze op de alternatieve media, complotdenkers die ons even wel even zullen vertellen hoe de wereld geo-politiek écht in elkaar steekt. Of het nu gaat om 9/11, MH17 of de huidige coronacrisis, de mainstream media spelden ons van alles op de mouw volgens deze heren die het roerend met elkaar eens lijken te zijn. Café Weltschmerz is hun favoriete podium.  Maarten Reijnders, schrijver van het boek Complotdenkers (2016), leidt ons rond.

En over corona gesproken: volgens andere complotdenkers komt de ellende niet van een virus. Sterker nog, of er überhaupt kwaadaardige virussen bestaan wordt in twijfel getrokken en de moderne PCR-tests zetten ons op een dwaalspoor. Frank Visser neemt de lezer mee in de denkwereld van types als David Icke, Andrew Kaufman en Stefan Lanka.

Maar er staat nog veel meer in deze Skepter, waaronder een aantal boekbesprekingen en weer een skeptische fotostrip van Ype en Ionica! Het artikel van Willem-Jan van Zeist over de zin en onzin van brillen met een blauwfilter is al online te lezen.

De complete inhoudsopgave kunt u vinden door op de bovenstaande cover van het nieuwe nummer te klikken.

Aanmelden als abonnee of donateur kan via deze link. Nieuwe donateurs ontvangen ook de USB-stick met jaargang 1 t/m 32 (1988-2019) van Skepter in digitaal formaat.

Zonder abonnement kunt u dit nummer toch in handen krijgen door het als los nummer te bestellen voor 7 euro en sinds kort kunt u losse nummers van Skepter ook als digitale versie (pdf) kopen (4 euro).