Skepter 27/2 is uit!

Op 16 april 2015 is de nieuwe Skepter uitgekomen: nummer 2 van jaargang 27. In dit nummer onder andere een aantal artikelen over dyslexie, een interview met Michael Shermer en een stuk over het project Guerrilla Skepticism on Wikipedia. De complete inhoud kunt u vinden door op de onderstaande cover van het nieuwe nummer te klikken.

Huidige abonnees zullen het nummer deze week in hun brievenbus aantreffen. Voor het aanvragen van een proefnummer of het afsluiten van een abonnement, klik ook op de cover.

cover-skepter272-550x778

1 gedachte over “Skepter 27/2 is uit!”

  1. Jammer, Mario Tamboer heeft bij zijn lovende recensie op Michael Mann’s nieuwste boek (blz 44) blijkbaar niet De Staat van het Klimaat van Marcel Crok gelezen. Mann is dader, geen slachtoffer in de “klimaatoorlog”.

Reacties zijn gesloten.