Skepter 32.2

De tweede Skepter van jaargang 32 is op 23 mei 2019, verschenen. Abonnees en donateurs zullen het blad in de komende dagen ontvangen.

In dit nummer van 52 pagina’s vindt u kritische artikelen over een groot aantal onderwerpen. Meer dan een eeuw schrijven mensen al pseudohistorische verhalen rondom Jack the Ripper. Wat is er nu wel en niet bewezen over de werking van CBD-olie? Laat de impliciete-associatietest wel echt zien wat veel mensen denken? Francis Bacon wordt wel gezien als grondlegger van de moderne wetenschap, maar wat blijft er eigenlijk van zijn ideeën over als je beter kijkt wat hij opschreef? En een interview met de onafhankelijke en uiterst kritische wetenschapsjournalist Leonid Schneider [staat inmiddels ook al online]. En nog veel meer.

De complete inhoudsopgave kunt u vinden door op de bovenstaande cover van het nieuwe nummer te klikken.

Aanmelden als abonnee of donateur kan via deze link. Nieuwe donateurs ontvangen ook de USB-stick met jaargang 1 t/m 31 (1988-2018) van Skepter in digitaal formaat.

Zonder abonnement kunt u dit nummer toch in handen krijgen door het als los nummer te bestellen voor 7 euro en sinds kort kunt u losse nummers van Skepter ook als digitale versie (pdf) kopen (4 euro).