Skepter 32.1 is uit!

De eerste Skepter van jaargang 32 is vandaag, 28 februari 2019, verschenen. Abonnees en donateurs zullen het blad een dezer dagen ontvangen.

In dit nummer van 48 pagina’s vindt u kritische artikelen over een groot aantal onderwerpen. Zo schrijft Broer Scholtens over zijn speurtocht naar een van de mannen achter het koude kernfusie-verhaal. Arno van ’t Hoog begeleidde gedurende een half jaar de studenten die voor Nieuwscheckers.nl  fake news bestrijden door middel van factchecken en deelt met ons zijn bevindingen. De gezondheidweetjes en mythes rondom bier worden door Dirk Koppenaal belicht en Pepijn van Erp sprak met Matthijs van Boxsel, bekend van zijn Encyclopedie van de Domheid. En natuurlijk nog veel meer.

De complete inhoudsopgave kunt u vinden door op de bovenstaande cover van het nieuwe nummer te klikken. Het artikel van Aliëtte Jonkers over de ‘zware vestjes’ die wel gebruikt worden bij ADHD en autisme staat al online.

Aanmelden als abonnee of donateur kan via deze link. Nieuwe donateurs ontvangen ook de USB-stick met jaargang 1 t/m 31 (1988-2018) van Skepter in digitaal formaat.

Zonder abonnement kunt u dit nummer toch in handen krijgen door het als los nummer te bestellen voor 7 euro en sinds kort kunt u losse nummers van Skepter ook als digitale versie (pdf) kopen (4 euro).