Skepter 31.3

De derde Skepter van jaargang 31 is op 30 augustus 2018 verschenen. Abonnees en donateurs zullen het blad dit weekend of misschien iets later in de bus krijgen.

In dit nummer van 56 pagina’s vindt u kritische artikelen over een groot aantal onderwerpen. Over de stand van zaken in het  kernfusieonderzoek. Wat bedoelen alternatieve behandelaars nu eigenlijk met ‘ontstoren’? Was de Italiaanse wiskundige Lazzarini echt een fraudeur? En kunnen we het concept ‘ego-depletie’ maar beter in de prullenbak smijten? Daarnaast ook nog stukken over de mogelijke negatieve invloeden van het metaal aluminium op onze gezondheid, een interview over toenemende wetenschapsscepsis en de nodige boekbesprekingen.

De complete inhoud kunt u vinden door op de bovenstaande cover van het nieuwe nummer te klikken. Het artikel over het homeopathisch ontstoren van vermeende vaccinatieschade is nu al voor iedereen online te lezen en ook de vertaling van de beschrijving van de machine van Lazzarini staat op website.

Aanmelden als abonnee of donateur kan via deze link. Nieuw donateurs ontvangen ook de net bijgewerkte USB-stick met alle vorige 30 jaargangen van Skepter in digitaal formaat.

Zonder abonnement kunt u dit nummer toch in handen krijgen door het als los nummer te bestellen voor 7 euro.