De eerste Skepsis podcast!

Een podcast voor iedereen die het skeptische gedachtegoed een warm hart toedraagt. Waarin we claims debunken maar ook de skepticus helpen in het dagelijks leven. Onder leiding van Richard Engelfriet, een vaste bijdrage van Pepijn van Erp en wisselende gasten.

De eerste aflevering staat nu online en aan het begin van komend jaar volgen er meer. In deze aflevering hebben we het over Wim Hof, persoonlijkheidstests als Insight Discovery en hoe je met die ene complotdenkende oom op een familiefeestje in gesprek blijft.

Nieuwe afleveringen verschijnen op de website, maar je kunt je ook bij diverse podcastkanalen abonneren.

Reacties, suggesties en tips zijn welkom op podcast@skepsis.nl, maar je kunt ze ook hier in de commentaarsectie kwijt.

1 gedachte over “De eerste Skepsis podcast!”

  1. LS,
    U bent aanzienlijk milder dan ik. Iedere minuut aandacht voor een variant-wappie beschouw ik als verloren tijd. Niets helpt om die mensen tot andere gedachten te brengen. Als zij ook nog inkomsten trekken uit hun waanideeën betreur en veroordeel ik dat. Ik weet echter dat zij niet gestopt kunnen worden. Zie bijvoorbeeld de zaken tegen Jomanda destijds. Cato(?) zei destijds al in de Romeinse senaat: ‘Munus vult decipi, decipiator’. Het is onuitroeibaar. In mijn apotheek zag ik producten van dr. Vogel in de vitrine.

Plaats een reactie