Skepter 29.1 is uit!

De eerste Skepter van jaargang 29 wordt nu gedrukt en zal deze week verstuurd worden naar abonnees en donateurs.  In dit nummer onder andere drie artikelen van Raimond Giard, René Verheijen en Luc Bonneux over de invoering van de virustest die in het bevolkingsonderzoek op baarmoederhalskanker het bekende uitstrijkje moet gaan vervangen. Seksuologen Peter Leusink , Joan Boeke , Ellen Laan houden het bewijs voor de werkzaamheid van de nieuwe ‘lustpillen’ tegen het licht. En Dirk Koppenaal  bestudeerde het onderzoek naar de intelligentie van dolfijnen en de vaak geclaimde bijna (boven-)menselijke eigenschappen die aan deze zoogdieren worden toegeschreven.

De complete inhoud kunt u vinden door op de onderstaande cover van het nieuwe nummer te klikken. Wie nog niet eerder kennis heeft gemaakt met het blad, kan voor maar 4 euro een proefnummer aanvragen.

cover-skepter291-550x778

 

2 gedachten over “Skepter 29.1 is uit!”

  1. Ik was zojuist het artikel “Keuze voor virustest overhaast” aan het lezen. Ik kon echter niets op internet vinden over de auteur, Raimond Girard. Wat bij nader inzien niet verwonderlijk is, want de auteur heet niet Raimond Girard, maar Raimond Giard, ofwel prof. Dr. R. W. M. Giard, arts en jurist. Hij heeft een overigens een zeer interessante site : http://www.epistemo.nl/?page_id=74

    Gezien de tekst van dit blog ben ik niet de enige die de naam fout heeft gelezen !

Reacties zijn gesloten.