Skip to main content

Skepter 29.4 – Voordeelaanbieding 2017

De laatste Skepter van 2016 verschijnt op 7 december en valt eind volgende week in de bus bij abonnees en donateurs. Het is een extra dik nummer geworden, maar liefst 52 pagina’s. Met dit keer speciale aandacht voor het werk van psycholoog A.D. de Groot die tien jaar geleden overleed, maar weer volop in de belangstelling is komen te staan. Thermografie wordt onder de loep genomen en ook het opeten van placenta’s. De mythische Jesus wordt ter grave gedragen en het coverartikel gaat over de invloed van muziek op een ongeboren kind. En dat is slechts een deel van de artikelen. Voor de complete inhoudsopgave klikt u op de onderstaande cover en daar vindt u ook hoe u dit nummer los kunt bestellen.

Voordeelaanbieding 2017

Als u nu zich nu als abonnee of donateur voor 2017 aanmeldt, krijgt u natuurlijk alle nummers van Skepter van jaargang 30 (2017), maar tijdelijk ook dit laatste nummer van 2016 zonder extra kosten! Maak gebruik van dit aanbod en steun Skepsis.

 

cover-skepter294-550x778

Dit artikel delen:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Pepijn van Erp

Bestuurslid en webmaster van Skepsis