‘Expert gezocht’ – Skepsis-congres 2015

Het jaarlijkse congres van Skepsis zal dit keer plaatsvinden op zaterdag 31 oktober te Zwolle. Het thema is deskundigheid, hieronder staat het programma. Voor een uitgebreidere beschrijving van de onderdelen en de inhoud van de lezingen, kunt op de afbeelding klikken om een pdf-file met alle informatie te downloaden. Daarin staat ook hoe u zich kunt aanmelden voor het congres.
Skepsiscongres-2015-aankondiging

2 gedachten over “‘Expert gezocht’ – Skepsis-congres 2015”

  1. Het congres ging niet over het klimaat, en het panel wisslede van gedachten over hoe men bij de krant of algemener in de journalistiek, dus inclusief schrijvers van internetberichten en radio- en tv-journalisten, te werk gaat om deskundigen te vinden.
    Martijns recept: zorg dat je er altijd twee vindt.

Reacties zijn gesloten.