Skepter 27/1 is uit!

Op 16 januari 2015 is de nieuwe Skepter uitgekomen: nummer 1 van jaargang 27. Het is de eerste Skepter onder hoofdredacteurschap van Hans van Maanen en het tijdschrift heeft ook een geheel nieuwe lay-out gekregen. Huidige abonnees zullen het nummer deze week in hun brievenbus aantreffen.
Voor het aanvragen van een proefnummer of het afsluiten van een abonnement kunt u hieronder op de cover van het nieuwe nummer klikken.

Cover Skepter 27/1

5 gedachten over “Skepter 27/1 is uit!”

  1. Ik ben zeer benieuwd!

    Als ik me goed herinner, waren er voorheen op de website korte samenvattingen van de artikelen beschikbaar als er weer een nieuwe Skepter verscheen. Dan kon je als abonnee alvast een idee van de inhoud krijgen terwijl je wachtte op de postbode. Zijn deze verdwenen? Ik kon nu alleen een pdf met de inhoudsopgave vinden. Is er bewust voor gekozen in die inhoudsopgave geen namen van auteurs meer te vermelden?

  2. Ja, dat is bewust. Die samenvattingen waren zo uitvoerig dat ze al bijna het lezen van het blad overbodig maakten.

  3. De nieuwe skepter ziet er top uit en leest als een trein.

    Gefeliciteerd en dank voor de noeste arbeid !

  4. Fijn dat er weer een Skepter is en zo het werk van mijn vriend Rob Nanninga wordt voortgezet!

Reacties zijn gesloten.